Trouwambtenaar

TROUWEN IS DELEN VAN GELUK!

Gijsbert Cornelis Zonnenberg (geboren in 1949) is een rasechte Sliedrechter. Hij heeft veel plaatselijk, regionaal en landelijk jeugdwerk gedaan vanuit de Hervormde Kerk. Is van huis uit opgegroeid in een muzikaal gezin en hij was 40 jaar dirigent van vele Christelijke Kinder-koren in de Alblasserwaard en omstreken. Tevens is hij programmamaker en presentator van het TV-programma “Kom, zing met Gijs!” van de Zendgroep Kerken binnen Merwe-RTV. Sinds augustus 2000 is hij beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Inmiddels is de mijlpaal van 750 huwelijken bereikt!

Deze extra feestelijke huwelijksvoltrekking vond plaats in “De Schaapskooi” te Ottoland op woensdag 25 april 2018. De bruidegom Roderick Priester komt uit Ridderkerk en de bruid Marije Tronchet uit Alblasserdam.

 

Foto gemaakt door Hans van der Aa.

 

Met veel plezier voltrekt Gijs als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) huwelijken in diverse Gemeenten, te weten: Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Molenwaard. Verder, op verzoek van de bruidsparen, ook elders in den lande, zoals bijv. Slot Loevestein en de schitterende Stadhuizen van Dordrecht, Schiedam, Gouda en in kasteel Kasteel Vosbergen in Heerde, maar ook o.a. in Het Hofje van mevr. Van Aerden in Leerdam en in de Ark van Noach te Dordrecht.

 

Het is een uitdaging voor hem, om (ook in de toekomst) middels een goed voorgesprek met het a.s. bruidspaar, een zo persoonlijk mogelijke toespraak te maken voor de trouwplechtigheid in de desbetreffende trouwlocatie, daarbij rekening houdend met de persoonlijke wensen van het bruidspaar en de mogelijkheden binnen de betreffende Burgerlijke Gemeenten.

 

Op deze manier hoopt hij een belangrijke bijdrage te leveren aan wat "Dé dag van uw leven" moet zijn, dus.......

 

"Gaat U trouwen? - Wees wijs, trouw bij Gijs!"

 

Sinds augustus 2000 tot op heden (voorjaar 2018) heeft Gijs 750 huwelijken voltrokken en hij hoopt dat werk ook in de toekomst met veel vreugde te continuëren!

 


Ottoland, 25 april 2018Foto's

MAAK UW KEUZE:

Home

Ga naar de startpagina

Trouwambtenaar

Wees wijs;
trouw bij Gijs!

Programmamaker

Merwe Radio of TV?
Wij zeggen niet snel: nee!

Israël-Presentatie

Heel veel variatie,
met zo'n Israël-Presentatie! 

Links

Bekijk de diverse interessante links!

Contact opnemen

Neem hier contact op met Gijs!

Presentatie trouwambtenaar

 (Klik voor vergroting)

Achtergrondmuziek
Bruidsmars 'Daar komt de bruid':